Omstrukturering i Hammel og Hadsten

Omstrukturering i Hammel og Hadsten

02-04-2016
I slutningen af januar var der i Favrskov Posten et læserbrev vedrørende de udfordringer, som Natteravnene i Hammel har med at lokalisere de unges samlingssteder i Hammel. Der er i mellemtiden ikke dukket nye ideer op, hvorfor foreningen på den ordinære generalforsamling mandag d. 14. marts besluttede at nedlægge foreningen Natteravnene i Hammel og i stedet forsøge at oprette en ”gå-gruppe” under Natteravnene i Hadsten.

Natteravnene i Hadsten afholdte tirsdag d. 22. marts generalforsamling, og ud over at ændre navn til Natteravnene Favrskov, besluttede man at oprette gå-grupper i Hammel, på lige fod med de gå-grupper foreningen i forvejen har der dækker Hinnerup og Søften-området. Det betyder at Natteravnene Favrskov nu dækker store dele af kommunen, til stor tilfredshed for den nye bestyrelse.

Den nye bestyrelse i Natteravnene Favrskov tæller ud over formand Heidi Hagen Siem (formand) og Marianne Tind (Turplanlægger) fra den tidligere bestyrelse, også Niels Peter Elgaard, Michael Svendlund og Karin Poulsen. Nyvalgte suppleanter er Grethe Andersen (kasser), Annette Nielsen og Irma Møller. Læs også mere her

Hør mere om din mulighed for at bidrage til trygheden for børn og unge hos:
Heidi Hagen Siem (formand for Natteravnene Favrskov Kommune)
Mail. hhs.natteravnene@hotmail.com eller på telefon 71 28 46 30