Fødselsdag 17-5-2013

Fødselsdag 17-5-2013

05-05-2013

 

 

1. maj 2013

Hurra-hurra- HURRAAHHH!!!!

Vi holder fødselsdag og
har mange grunde til at flage...
Mød os på Torvet - til kaffe og kage

Brønshøj Natteravne fejrer 4 års fødselsdag

I foråret 2009 blev Brønshøj Natteravne dannet i sin nuværende form. Der har tidligere været forsøgt startet Natteravne i bydelen, men det er et vedvarende arbejde at få en uegennyttig forening til at fungere og tiltrække nye frivillige til de mange ture.

Derfor er der også al mulig grund til at fejre, at vi nu i lidt over fire år har haft en solid forening i vores bydel. Det fejres fredag den 17. maj kl. 16-18 med kaffe og lagkage, som de lokale natteravne deler ud på Brønshøj Torv på gårdspladsen foran Rytterskolen.

-  Vi vil benytte lejligheden til at få en snak med dem, der kommer forbi på torvet, - og i fødselsdagsgave ønsker vi os nogle nye "ravne", fortæller Mogens Nord-Larsen, der er formand for Brønshøj Natteravne.

Som tidligere år bliver der naturligvis også delt rundhåndet ud af balloner og bolsjer - fra Natteravnenes u-tømmelige lommer. Og hvis alt går som planlagt, kommer der også en ægte ballontryllekunstner og laver festlige ballonfigurer til de yngste.

-          Det er vigtigt for os, at vi er synlige i gadebilledet, så de unge og børnene lærer os at kende og ved, at vi er til for dem. Derfor stiller vi så vidt vi kan altid op til de forskellige arrangementer og fester i bydelen, fortæller Mogens Nord-Larsen.

Natteravnene er frivillige, engagerede voksne, som altid går tre sammen og altid bærer de kendte, gule jakker, der skaber genkendelighed og tryghed.

 

-          Vi er natteravne af mange forskellige grunde, og vi oplever, at vi gør en forskel ved at være synlige i gadebilledet, fortæller Mogens Nord-Larsen: Vi får meget anerkendelse fra både unge og ældre. Dertil kommer et godt netværk, hyggelig motion og masser af positive oplevelser med børn og unge.

Vil du være med?

Natteravnene har ikke medlemmer, men frivillige, og der er altid brug for flere frivillige. Man bestemmer selv, hvor tit, man har tid og lyst til at gå. Nogle går en gang om ugen, og andre går en gang om måneden.

 

Vil du vide mere?

Så kig ind på hjemmesiden: http://bronshoj.natteravnene.dk. Eller kontakt formanden, Mogens Nord-Larsen på mnordl@hotmail.com eller tlf.: 38 28 64 16.

 

Vil du være sponsor?

Natteravnene har kun ganske få midler. På landsplan – der er 264 lokalafdelinger og et landssekretariat - er hovedsponsorerne Fonden for Socialt Ansvar, Carlsberg A/S, Bikubenfonden og DSB.

Natteravnene i Brønshøj har bl.a. modtaget støtte fra Handels- og Erhvervsforeningen, Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Kulturhuset Pilegården, Menighedsplejen ved Brønshøj Kirke og Rotary m.fl.

 

Natteravnenes ”5 gyldne regler”:

  • Natteravnene er synlige og observerer
  • Natteravnene går altid i hold på tre
  • Natteravnene færdes altid i det offentlige rum
  • Natteravnene giver sig tid til at lytte og tale med børn og unge - på de unges initiativ
  • Natteravnene hjælper "forulykkede" børn og unge