5 års fødselsdag og J-dag blev fejret med manér...

5 års fødselsdag og J-dag blev fejret med manér...

09-11-2012

Den 2. november 2007 gik de første Natteravne i København City. De kom alle fra andre Natteravneforeninger i København og omegn, dengang mødtes de i en bil, fandt jakkerne frem og gik en tur af Strøget og diverse sidegader, men siden hen i starten af 2008 fik Natteravnene i København City et lokale stillet til rådighed. Stedet hvor der vandres i dag er stadig det samme, og der har været vandringer i indre by hver fredag og lørdag hele året rundt lige siden.

Fredag den 2. november 2012 fejrede de frivillige Natteravne i København City foreningens 5 års fødselsdag med en reception fra kl. 20.00 til 22.00 var der åbent hus for de frivillige, hvor bestyrelsens havde bestilt en flot lagkage.

Jørgen S fik lov til at skære kagen ud, med kyndig vejledning af Annette som holder godt øje med, at det sker på den helt rigtige måde.

Mange af de frivillige mødte op, for at sige tillykke til hinanden, og det blev et par hyggelige timer.

De ravne som skulle vandre, mødte op lidt før, så de også kunne få en del af kagen.

Her nyder Chris et stykke kage inden vandringen.

Bestyrelsen havde ved denne lejlighed inviteret Elisebeth Kolerus Vind til at lave en film/video, om Natteravnenes 5 års fødselsdag og om J-dagen. Elisabeth er Web-tv producer fra 2008 og journalist fra 1998, herunder produktion af ungdoms- og lokal-tv, og har sin egen hjemmeside der hedder "Skab dig bare" med videoer som omhandler mennesker som gør en forskel, og det passer jo fint på Natteravne i København City, der skabe tryghed iblandt unge i nattelivet.

På billedet tegner og fortæller Poul ihærdigt om Natteravnenes arbejde.

På J-dag var der 5 hold ude at vandre, og her er hele gruppen af Natteravne samlet til gruppefoto inden afgang.

Der var mange i byen både voksne og unge, og der var en gennemgående god stemning. I år havde bestyrelsen bestilt J-dags materiale fra landssekretariatet i form af nissehuer og knæklys-armbånd til uddeling bland de unge i byen.

Yvonne og Jørgan S skulle lige prøve huerne af inden de skulle deles ud til de unge.

Da der var begrænset mængde til hver forening, og der var rift om huer og lys, var der hurtigt udsolgt. Natteravnene fik også denne aften en hel del ros, positive tilkendegivelser og kram fra de unge.

Tak for endnu en vellykket J-dag.