Forening nr. 264 blev en satellit af Horsens...

Forening nr. 264 blev en satellit af Horsens...

10-01-2013

Satellitforening i Brædstrup blev den sidste forening i året 2012 som kom med på listen over foreninger som nr. 264.

Foreningen havde valgt at blive en satellit af Horsens, for at kunne trække på deres lange erfaring og for ikke selv at skulle have en bestyrelse.

Den 28. december blev dagen, hvor der var premiere-vandringer for den nystiftede forening. Forud for dagen var gået hektiske dage med stiftelse, registrering af frivillige og planlægning af opstarten.

Hele 18 nye frivillige havde meldt sig og det er rigtig flot i et relativt lille bysamfund som Brædstrup. Det store engagement og den store opbakning fra livet i byen lover godt for fremtiden for Natteravnene.

Som det er tradition ved opstart af nye foreninger blev de lokale frivillige mikset med erfarne kræfter fra lokalforeningen - her Horsens, så premiereaftenen var 3 hold klar til at dække aftenen med 2 frivillige fra Brædstrup og én fra Horsens på hvert hold.


På billedet ses 4 af aftenens 6 frivillige fra Brædstrup.

Selv om vejret ikke indbød til udendørsaktiviteter, så var anledningen med halbal for byens unge oplagt til at være "kick-off" for foreningen i Brædstrup.

Vi blev ikke rendt over ende på turen, men det skortede ikke på anerkendende ord og skulderklap fra dem vi mødte denne frostkolde premiereaften.